Kwaliteitsvolle installaties

Bij Elias Lateur mag u erop rekenen dat alle soorten installaties met de grootste zorg uitgevoerd worden.

Ik wens een prijsopgave te ontvangen!

Service na verkoop

Wenst u een reparatie of controle te laten uitvoeren voor uw installaties? Geen probleem! Wij staan garant voor een uitstekende service na verkoop.

Ik wens in contact te komen!

Diensten


  • Elektriciteit
  • Verlichting
  • Sanitair
  • Verwarming
  • Badkamerrenovatie's
  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers

Elektriciteit

Elektriciteit leggen of vernieuwen moet je best slim aanpakken, daarom is het een goede zet om te vertrouwen op Elias Lateur. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat jouw nieuwe installatie conform is met alle verplichtingen en tegelijkertijd zorgen wij voor een fantastisch wooncomfort.

Lees meer

Verlichting

Verlichting plaatsen kan een heel karwei worden. Welke verlichting past waar en hoe zit dat met dimmers!? Wij kunnen u daar gerust in bijstaan en dankzij onze vakkennis hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Lees meer

Sanitair

Een goede sanitair is een must voor iedere woning. Kies daarom voor de vakkennis van Elias Lateur.

Lees meer

Verwarming

Er is niets erger dan een slechte verwarmingsinstallatie, daarom kan u best kiezen voor kwaliteit en zekerheid bij het plaatsen of herstellen van uw verwarming. Wij plaatsen zowel klassieke als vloerverwarming!

Lees meer

Badkamerrenovatie's

Elias Lateur beschikt over de nodige expertise om zelfs volledige badkamers te renoveren! Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Lees meer

Zonnepanelen

Wij plaatsen eveneens zonnepanelen! Speel op zeker en vertrouw op onze vakkennis.

Lees meer

Zonneboilers

U ziet ze meer en meer, die zonneboilers. Maar hoe werkt dat precies en is dit voordelig voor de portemonnee? Wij kunnen u er alles over vertellen!

Lees meer